Behandlinger

Åndelig vejledning

Jeg tilbyder Åndelig vejledning og supervision af normalt 50 minutters varighed på min klinik.

Rådgivningen kan ligeledes være over mobil, Skype og Facetime.

Du får mest ud af den Åndelige vejledning, hvis du i forvejen forbereder de spørgsmål eller emner, du har brug for at få belyst.

De råd du får er vejledende og det er vigtigt, at du bagefter selv føler efter i dit indre og ser, om du kan relatere til de svar du har fået.

I min rådgivning benytter jeg auralæsning, indre kommunikation med dine guider og Skytsengle samt ekstraordinær klarfølelse sammen med mine egne åndelige og menneskelige livserfaringer.

Fodzonehealing

Under massagebehandlingen renser jeg kroppen for spændinger og infiltrationer. Jeg laver chakrarensning og åbner for blokerede lymfebaner.

Kraniosakralhealing

Her retter jeg og fjerner de mange ubalancer og eventuelle negative elementaler / energier.

Information om behandlingen:

Da jeg er uddannet zoneterapeut behandler jeg med min form for healingszoneterapi og kraniosakralhealings behandling.

Under alle mine behandlinger er jeg under inspiration fra den åndelige verden, samtidig med at jeg gør brug af mine mange års erfaringer. Det er ligeledes mulighed for at få fjernhealing.

Ved massagebehandlingen anvender jeg Weleda Arnica massageolie (Godkendt og certificeret af Natrue bl.a. til veganere).

Praktiske oplysninger

Alle behandlingerne varer normalt 50 minutter, men det er muligt at bestille mere tid ad gangen, hvis du føler, at du har behov for det.

Priser:

Pr. session af 50 minutter :         kr. 750,- inkl.moms for rådgivning og 650,-kr for zoneterapi.

Pensionister og studerende:      kr. 550,- inkl.moms for rådgivning og 450,-kr. for zoneterapi.

Behandlingen betales pr. gang på behandlings-dagen. Der er mulighed for at betale med MobilePay, Dankort, kontant eller bankoverførsel – se evt. konto og mere under kontakt og Info.

Hvis ikke man møder op som aftalt, så betales der for halvdelen af den bestilte session ved ovennævnte betalingsform eller førstgivne lejlighed – dog højst én måned senere.