Handels- og abonnementsvilkår

Virksomhedsoplysninger

Debbie ApS
Gammel Kongevej 102, 1. th
1850 Frederiksberg C
CVR: 32156266

Min Konto

Under “Min Konto” kan du se og administrere dine abonnementer, konto og betalingsoplysninger, samt ændre din adgangskode.

Priser

Alle priser er i danske kroner (DKK) inklusiv 25% moms.
Prisen for et abonnement består af et løbende betalingsgebyr.
Priser og administrationsomkostninger kan til enhver tid ændres. Du er bundet af de priser der var på det tidspunkt du tegnede dit abonnement.

Betaling og automatisk fornyelse

Når du indgår i en aftale om abonnement, accepterer du det månedsmæssige eller årlige gebyr indtil aftalen fra din eller vores side opsiges.
Det første gebyr betales straks ved oprettelse og efterfølgende betalinger trækkes fra din konto i forbindelse med den månedlige eller årlige fornyelse som sker automatisk medmindre den opsiges med 30 dages varsel under “Min konto”.
Følgende betalingsformer kan benyttes til at betale dit abonnementsgebyr med:

  • Visa og Visa Electron
  • Mastercard
  • Maestro
  • American Express

Abonnementet

Abonnementet giver adgang til at læse og tilgå Debbies Kanaliseringer i den valgte abonnementsperiode og gælder for 1 person eller 1 husstand.
Det er ikke tilladt at udleje, videreformidle eller sælge din personlige adgang til Debbies kanaliseringer, ej heller er det tilladt at distribuere eller kopiere indholdet på faste eller sociale medier, da indholdet er copyrightbeskyttet.
Oplever Debbie ApS brud på ovenstående vilkår, vil kontoen blive lukket/slettet og abonnementet opsagt, uden varsel.

Reklamation og Support

Hvis du oplever problemer med at få adgang til siden eller med dit abonnement på Debbies kanaliseringer, kan du kontakte os via hovedmenuen “Kontakt & Info” hvorefter vi vil forsøge at hjælpe dig så godt som er muligt.
Debbie ApS garanterer dog ikke at alle digitale enheder kan få adgang til dit abonnement, da det ikke er alle digitale enheder som kan vise indholdet af siden, så det er et krav at din PC/Mac/iPhone/iPad/Android telefon eller tablet er opdateret til nyeste version af Chrome og enhedens styresystem før vi forsøger at hjælpe.