Foredrag den 6. januar 2011

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

I stuen vil vi være frem over til foredragene og der kan være plads til 150 deltager.

Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr. 150,00 inkl. Kaffe/the, småkager.

Emnet: Budskaber fra Manuen om det kommende år 2011 og hvad der kommer til at ske. Manuen kaldes også kongen, fordi Manuen holder Guds Viljes Kraft i Hierarkiet på Jordens indre Konges vegne. Manuen har med politik, geologiske ændringer og udviklingen af menneskehedens racer. Han vil gerne forklare vigtigheden i at arbejde med at løsrive sig fra alt der hører formen til og gøre sig ubunden og dermed formløs.

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms til min mobil: 23424920, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding, taler du en besked ind på min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.

Godt Nyt År 2011

Debbie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.