Foredrag den 7.april.2011

Sted: “Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr.150,00 kr. inkl. Kaffe/the, småkager.

Emnet: Budskaber fra Serabis Bay og Celeste om Enhjørningens arbejde for menneskeheden i samarbejde med hele Devariget, engleriget og mestrene. Devariget lever i et sideløbende spiralkredsløb til jordmenneskets. Denne spiral er ved at åbne sig helt for menneskeheden i takt med naturkatastroferne og de ønsker samarbejde med os. Hvad kan vi gøre for dette samarbejde og hvorledes kan vi bede dem om hjælp? Hvad står Enhjørningen for og hvor kommer den fra? Gode råd om denne tid vi lever i og fremover.

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms mit nye mobilnr.:21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk  får du tilbagemelding, taler du ind på min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.

Kærlig hilsen

Debbie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.