Foredrag d. 1 Marts 2012 – Babaji

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr. 150,00 inkl. Kaffe/the, småkager.

Emnet:

Budskaber fra den indiske helgen Mahavatar Babaji, som blev kendt igennem bogen: En Yogi´s Selvbiografi 1 & 2 af Paramahansa Yogananda.

Babaji har ikke ville nævne præcise oplysninger om sit fødested og fødselsdato. Det siges Babaji har levet i mange århundreder i Himalaya Bjergene. Babaji vil tale om beherskelse af kroppen, give vigtige retningslinjer for hvorledes vi igennem den rigtige ernæring, åndedræt og yoga lære at det er vores Ånd der skal styre og ikke vores lavere Jeg (Egoét).

I Kriya Yoga som Babaji er budbringer af, bruger man åndedrætsøvelser, som en vigtig beherskelse over vores vanemønstre. Han fortæller om vigtigheden i at søge ind i vores indre Univers og vores ansvar over vores legeme.

Endvidere om hvordan vi kan have svært ved at relatere til vores krop, f.eks. om vi er Englemenneske.

 

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver vores energier.

 

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms på mobil. nr. : 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding, taler du ind på min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.

Se nyhedsbrevet: Budskaber fra Babaji – http://eepurl.com/jrIrT