I Oprydningens Tid – d. 12. April 2012

Foredrag den 12.04.2012

 

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

 

Pris: kr. 150,00 inkl. Kaffe/the, småkager.

Emnet: Budskaber fra Mesteren El Morya som har hovedansvaret for den nuværende menneskeheds politiske og fysiske udvikling og Mesteren Surya, der udtrykker den milde side af den 1. stråle. Surya er smukt sølvskinnende og devaagtig med et indisk udseende. Hun har særlig forkærlighed for jordens fattige. De vel tale om denne oprydningens tid, hvor der sker meget kraftige problematikker for alle og på alle fronter. Hvilken indflydelse det har på hver enkelt og hvad vi kan gøre for at rydde op i vores indre, som ydre verden. Hvor vigtigt det er vi ser det gode i alle og bevare kærligheden, samt tage ansvar for vores eget liv, vores behov og opfylde vores Dharma (vores indre sandhed og mål med vores åndsudvikling.)

 

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver vores energier.

 

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms på mobil. nr. : 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding, taler du ind på min telefonsvarer ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.

Foredrags fil kan downloades på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk