Harmoni igennem konflikt – Nyt Foredrag d. 7. Juni 2012

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

 

Pris: kr. 150,00 inkl. Kaffe/the, småkager.Mesteren Celeste

Emnet:

Budskaber fra Den Kvindelige Mester Celeste fra 4.stråle, strålen for skønhed og harmoni igennem konflikt, at blive i ét med den universelle harmoni og balance og derigennem at skabe skønhed på alle områder. Celeste vil uddybe om det, at gå igennem konflikt, som skyldes en iboende trang til kamp mellem to kræfter, gunaer, Rajas, der er ildagtig, begejstrende, krævende og utålmodig i sin trang efter handling og tamas, der giver tendens til træghed, magelighed og til at vige tilbage for vanskeligheder.

Celeste arbejder med de devaer, der er inkarneret som mennesker og virker meget tæt på menneskeheden i helhed. I hendes store kendskab om elementalerne og engledevaernes verden vil hun uddybe forskellen på at blive påvirket af de negative elementaler eller af de positive engledevaer, som giver os store impulser indenfor al musik, kunst, håndværk, fremelsker vores talenter og højner vores åndsbevidstheds udvidelse, og åbning til forståelse af Universets kosmiske viden og kærligheds impulser.

 

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver vores energier.

 

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms på mobil. nr. : 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding, taler du ind på min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.

Foredrags fil kan downloades på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk

 

Harmoni igennem konflikt – http://eepurl.com/mnHgT