Kanalisering fra Mesteren Hilarion

Mesteren Hilarion
I den overskuelige fremtid vil kanaliseringen være på skrift og muligvis senere som podcast (optaget lyd) via min hjemmeside. For at kunne modtage kanaliseringen, skal der oprettes en bruger på min side hvor man får adgang til kanaliseringen som tekst.

Kanaliseringen vil koste 45kr inkl. moms om måneden (der vil være 12 kanaliseringer årligt + evt. vigtig ekstra information).

Dette gør desuden at kanaliseringerne hurtigere kan lægges op og er samlet et sted.

Jeg håber I vil tage godt imod dette og viderebringe det hvis I kender nogen der ikke modtager dette nyhedsbrev.

Knus & Kram Debbie

Rigtigt Godt Nytår 2021. 

Da dette år er under min varetægt eller vinger, som Mester for 5. stråle vil jeg i denne kanalisering formulere, hvad I kan forvente af dette spændende og indholdsrige år. Dog skal I godt ind i 2021 før det rigtig tegner til de forandringer, som baner vejen for den nye tidsalder. 

Min opgave er at være Mester for 5. stråle der er den videnskabelige og logiske stråle. 

Lige for at forklare min baggrund som Mester er jeg mest kendt fra min inkarnation som apostlen Paulus, hvor jeg havde megen religiøs iver og videnskabelig grundindstilling. I et senere liv stiftede jeg munkevæsenet i Palæstina. 

Jeg er leder af det æteriske Sandhedens Tempel på Kreta, hvor jeg bringer ny viden ud indenfor alt, hvad der har med 5. stråle at gøre…

(Bliv abonnent for at læse resten af kanaliseringen).