Kanalisering fra Ærkeenglen Gabriel og vandenglen Vitallia

ærkeenglen gabriel

Kære alle sammen.

Mit navn er ærkeengel Gabriel og jeg kommer igennem for at give inspiration og hjælp til de næste kommende måneder. 

Da mit arbejdsområde er at yde hjælp til at forældre kan blive gravide og få deres barn, og jeg samtidig står for hele befrugtningen i samarbejde med deva- og solenglene, som er med i denne skabelsesproces, vil jeg gerne give nogle råd omkring dette. For det første er det utrolig vigtigt at forstå betydningen af ikke at få forurenet vand, sprøjtemidler og stresspåvirkninger. Det er meget vigtigt at hvile i, at kærligheden skal flyde imellem hinanden som forældre og give kroppen lov til at mødes med de healende kræfter der er imellem elskende. 

Læs resten af kanaliseringen ved at abonnere på Debbies kanaliseringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.