Kanalisering fra Mesteren Serabis Bay

Serabis Bay

Kære alle sammen!

Da jeg som mester på 4.stråle som blandt andet står for harmoni igennem konflikt og 4. indvielse, kommer jeg igennem med gode råd til at tackle de store konflikter og kaos/ragnarok, I som levende væsner går igennem på det jordiske plan.

Denne kaotiske periode er meget intens de kommende år og først i 2028 vil det lysne betydeligt. Der er forskellige grader i menneskets udvikling; vi har flere som skal fra 1. til 2. indvielse som vi skal nå at få ind i 3. indvielse da jorden Gaia indenfor 2500 år vil få kosmisk bevidsthed og da skal alle helst kunne gå ind i 4. indvielse, da der kan være op til 1000 inkarnationer når du er i 3. indvielse før du er klar til at gå ind i 4. indvielse.

Læs resten af kanaliseringen ved at tilmelde dig Debbies Kanaliseringer her:    https://debbie.dpdcart.com/subscriber/signup