Kanalisering af Ærkeengel Michael

Kanalisering af Ærkeenglen Michael

Kære alle sammen!

Må troen, håbet og tilliden i kærlighedens energi blive din ledetråd.

Da jeg er en stor lysende flamme og menneskehedens forkæmper for retfærdighed, ligeværdighed og overvinde egoets snærende bånd som trækker dig ned i de lavere mindre gode egenskaber, hvor mørket får for stor indflydelse i stedet for det gode, det smukke og sande, hvor det er alkærligheden som fører dig igennem de strabadser og til tider voldsomme påvirkninger fra den ydre verden.

Kærlighed og kreativitet

Derfor er det vigtig du højner din indre verden ved at følge kærlighedsprincippet og være et sand eksempel for det givende og kreative egenskaber du har, hvor du lader dig fører af din intuition og får skabt en tro og tillid til din indre kosmiske bevidsthed i stedet for din lavere bevidsthed som er overskygget af magt, begær, selviskhed og egenrådighed, hvor du nemt får manglende empati, indlevelse og i dit begær ikke er for de mindre bemidlede og dem du betragter som medarbejdere, service- eller middelklasse.

Selvom jeg er nævnt indenfor kristendommen og i Koranen, er jeg forkæmper og beskytter for alle mennesker på jorden der bliver udsat for de mørkere kræfter og ondskab. Du kan ikke undskylde med at det er karmisk, som mennesker kommer ud for eller de selv har skabt det for du ved aldrig om det er mennesker som har valgt at ville gennemgå mange liv på en gang eller at de er yngre sjæle som har brug for du hjælper dem på rette vej, så de kan undgå unødig karma ved at få indsigt og oplysning.

Denne tids udfordringer

Når du går igennem krig, fattigdom og hungersnød er dit eneste fokus at overleve. Om du ufrivilligt bliver sendt i krig, er det ren tortur og hvor døden kan være en gave så du ikke skal slå ihjel. Du vil fremadrettet søge fred og forlig i fordragelighed uden magt og krig.

Når du er født ind i et land med kvindeundertrykkelse og diktatur oplever du en magtløshed og at du må underkaste dig som kvinde og de regler som det medfører.

Det fjerner ikke at du elsker dit lands natur og den oprindelige sande tro, men også hvor du får higen efter frihed, viden, indsigt og ligeværdighed. Religion eller politik skal ikke udøve magt og undertrykkelse og skabe ulighed. Den skal skabe sammenhold, kærlighed, godt miljø og sunde værdier og fremme folkesundheden i stedet for at nedbryde den.

Læs resten af kanaliseringen ved at tilmelde dig Debbies Kanaliseringer her:    https://debbie.dpdcart.com/subscriber/signup