Kanalisering fra Paul Venetianeren for oktober 2023

Kære Alle sammen! I denne skrevne stund modtager I på jorden nogle meget kraftige indstrømninger i forbindelse med Super Moon, hvor der kommer kraftige indstrømninger fra Plejaderne, Sirius Sol og Solen. Disse kraftige indstrømninger er for at give mere hjerteåbning og stimulere hjertecenteret. Dette kan indebære meget behov for ekstra hvile og at geare ned på ens aktiviteter. Tænke sig om med hvad man ligger energier til og jeg har en stor bøn til jer om at bevare kærligheden i jeres hjerte, troen og have lyse tanker og empati for dine omgivelser og alt levende. Da jeg som 3 stråle står for klodens musikalske energistråle og udfolde skønhed i alt, hvad I foretager jer. Min aura er smaragdgrøn og laksefarvet og er inspiration i alt indenfor det kreative område. Et af mine særområder er den detaljerede manifestering af Den nye Tids guddommelige love og hjælpe mange igennem den 3.indvielse. En af de store prøver i at bestå den 3. indvielse Tryk her for at læse mere

Log ind for at se resten af kanaliseringen eller Abonnér på Debbies Kanaliseringer

OBS! Har du været tilmeldt Debbies kanaliseringer før 2024, Tryk her for logge ind