Kanalisering af Ærkeengel Michael og Ashtar–kommandoen for september måned 2023

Kanalisering af Ærkeenglen Michael

Kære alle sammen! Da vi er i et forvandlingens år 2023 og med mange store omvæltninger og udfordringer for Jorden Gaia og jordens levende væsner ønsker jeg Ærkeengel Michael og Ashtar-kommandoen at forklare det der sker lige nu og I skal tage højde for. Den 8.8.23 ved Lions Gate, fik I fjernet mange slør og så kernen i hvad der fremadrettet skal ses på for jer og jeres udviklingsproces. I denne tid er der mange påvirkninger fra de omkring liggende planeter som er i retrograd og som udfordrer jer, især Merkur omkring jeres kommunikation både at udtrykke jer på og være yderst forsigtig i ikke at udvise manglende empati, indlevelse og accept i hvert menneskes ståsted og udviklingsniveau. Er dine eller andres motivation selvisk, ensidig og kun tanke for en selv i stedet for at være fleksibel og rummelig. Dog også skelne og sige nej der hvor du bliver opfattet forkert eller udsat under et forkert grundlag. Den blå måne Tryk her for at læse mere

Log ind for at se resten af kanaliseringen eller Abonnér på Debbies Kanaliseringer

OBS! Har du været tilmeldt Debbies kanaliseringer før 2024, Tryk her for logge ind