Kanaliseringen fra Herren Maitreya – Kristus for december 2023

Maitreya

Kære alle sammen!  Rigtig Glædelig JUL og Maries bebudelse – Jesus kærlighedsbudskab. Jeg er Maitreya, den kosmiske Kristus og leder af Det Hvide Broderskab, har tidligere, sammen med Jesus og Kuthumi varetaget embedet som verdenslæreren, som jeg nu i højere grad har givet videre til dem, selvom jeg stadig har det øverste ansvar. Jeg er Mestrenes Mester og min energi strækker sig over flere solsystemer. Jeg danner bro mellem Det Hvide Broderskab og Sol logien, Sanat Kumara. Mit arbejde er den overordnede udvikling af menneskeheden frem mod det højeste potentiale i bevidstheden, enheden med Universets kærligheds og kosmiske energi.Som den kosmiske Kristus udtrykte jeg mig fysisk på jorden, da jeg lod noget af min energi og bevidsthed inkarnere som mennesket Jesus.  Denne energi er en meget dyb visdom og viden, som er langt mere omfattende, end hvad mennesket forstår. Jeg er en manifestation af den inderste guddommelige visdom og kærlighed.Jeg er vejen, livet og lyset. Jeg er den guddommelige energi i alt Tryk her for at læse mere

Log ind for at se resten af kanaliseringen eller Abonnér på Debbies Kanaliseringer