Kanalisering af Mesteren Jesus Sananda for januar. 2024 

Jesus also called Sananda

Kære Alle sammen!  Det er mig en stor gave at få mulighed for at igangsætte dette år 2024.  Dette år er under syntesens nye 8. stråle, som jeg har glæden af at være budbringer for.   Syntesen 8. stråle er en treenighed imellem 1. 2. og 7. stråle.  1. stråle som er vilje, styrke og magt, den drivende impuls er at ville nå målet, det er som mennesketype lederen, politikeren, organisatoren, de er gode til at tage ansvar, er modige, har styrke og frygtløshed.  De kan have en tendens til at være styrende, have ambition og stolthed.  Det er kronechakraet, diamantstenen og planeterne Vulkan og Pluto som  er under 1. stråle.  2. stråle er kærlighed og visdom, den drivende impuls at tjene, det er reformatoren, læreren og den studerende. De positive kvaliteter er trofasthed, sand tjener og filantropi.  Kan have en tendens til at være lidt sentimental, dårlig skelneevne, illoyalitet.  Hjertechakraet, Safir og topas stene. Planeter er Jupiter og Solen er Tryk her for at læse mere

Log ind for at se resten af kanaliseringen eller Abonnér på Debbies Kanaliseringer