Kanalisering af Mesteren Metatron for juni 2024

Mesteren Metatron

Kære alle sammen! Det er med stor glæde og entusiasme at jeg kommer igennem. Jeg er Metatron, Englehierarkiets Mester og syntesens Mester. Jeg er vogter af Livets træ og hersker over kundskabens træ og jeg dirigerer for alle levendes væsner på jorden og alles handlinger i tanke, ord og handlinger som nedskrives i Akasha-arkivet og derfor er i tæt samarbejde med hele Gaias væsners engleriger og med det karmiske råd som ledes af Moder Maria og flere af de store kvindelige mestre. Både mit feminine modsvar Sandalfon arbejder jeg med syntese og udviklingen på jorden og i vores samarbejde med hele vores solsystem og Galakserådet og Sirius plan A og B. Indenfor hele stjerneportens galakser og stjernebilleder Plejaderne, Alcyone, Pegasus stjernebilledet, Andromeda, Arcturus og flere andre i Mælkevejen og vores solsystem, hvor der er flere ukendte og nyopdagede planeter der intenst samarbejder, for at få jorden Gaia udviklet frem til den smukke planet den vil blive. I det vores Sol, Tryk her for at læse mere

Log ind for at se resten af kanaliseringen eller Abonnér på Debbies Kanaliseringer