Kanalisering fra Manuen for maj måned 2024

Mester Maha Chohan

Kære alle sammen! Mit navn er Vaisvati Manuen, jeg står for Guds Viljes kraft på jordens indre Konges vegne, mit område er politik, geologiske ændringer især hævelser og sænkelser af landområder) og udviklingen af menneskehedens racer. Mesteren El Morya er ved at afløse mit embede, men jeg er stadig på i mange årtier frem og involverer mig meget med samarbejde med det galaktiske arbejde, med at hæve jorden Gaia og dens levende væsner i frekvenser, at den nye æra kan manifesteres så skånsomt som muligt. Jeg arbejder ligeledes tæt sammen med Kryon som arbejder meget for hele beskyttelsen sammen med sit mandskab af jorden Gaia og hendes magnetiske felt. Det vil sige, at alle de solstorme, sol-eksplosioner, magnetiske storme og gammastråler, neutraliserer de disse kraftige påvirkninger, men også neutraliserer det store overforbrug af mobilnetværk, fly- og biltrafik, overforbrug af jordens ressourcer med mere. Der sker i denne tid og i år mange store voldsomme hævelser af vandstigninger i jordens oceaner Tryk her for at læse mere

Log ind for at se resten af kanaliseringen eller Abonnér på Debbies Kanaliseringer

OBS! Har du været tilmeldt Debbies kanaliseringer før 2024, Tryk her for logge ind