Foredrag den 5.maj.2011

Sted: Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17 A,  Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til 21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr. 150,00 inkl. Kaffe/the, småkager.

Emnet: Budskaber fra Paul Venetianeren, som står for 3. stråle, der repræsenterer Guds Aktive intelligens, Helligånden, velgørenhed, skønhed og kreativitet. Han arbejder for at indvie og balancere hjertechakraet og for at vi skal udvikle tolerance og kærlighed overfor hinanden. Han er mester i dannelse og hvorledes vi ved vores væremåde, kan skabe god karma. Han står for klodens musikalske energistråle. Hans særlige interesse er at få mennesker til at udvikle sig ved at udfolde skønhed i alt, hvad de foretager sig. Han vil give gode råd og delagtiggøre os, hvad der sker lige i øjeblikket.

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms mit nye mobilnr.: 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding, taler du ind på telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.

Kærlig hilsen

Debbie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.