Foredrag den 9.6.11

Sted:”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30

Pris: kr.150,00 kr. inkl. Kaffe/the, småkager.

Emnet: Budskaber fra lady Nada, som står for 6.stråle energien for loyalitet – Trofasthed – Hengivenhed. Nada arbejder meget uselvisk med healing og helbredelse. Stimulerer evnen til betingelsesløs kærlighed.  Nada ønsker at komme igennem med budskaber om de nye tids børn, om stjerne-, indigo-, krystal-, engle- og Devabørn. Om psykiske og fysiske handicappede børn, specielt ADHD, Autisme, Dampbørn, Asperger og hypersensitive børn. Hvorfor inkarnere der så mange nu og hvad indflydelse gør de for menneskets udvikling og hvorledes kan vi hjælpe dem og de os?.

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms mit nye mobil nr. 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding, taler du ind på min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.

Kærlig hilsen

debbie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.