Foredrag den 7.7.2011

Sted: “Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til 21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr.150,00 inkl. Kaffe/the, småkager.

Emnet: Budskaber fra ærkeengel Uriel, som gerne vil uddybe om naturkræfterne, både i relation til jorden og til os selv.

Hvad kan vi selv gøre for at klare denne tid? Hvilken karma ligger der i det?

Hvilken sammenhæng er der imellem, hvad der sker for jorden, planeterne omkring jorden, de vejrforandringer der sker, kan det påvirke vores sindstilstand og stressniveau. Hvad er den dybere positive mening bagved naturkræfternes reaktioner lige nu i form af mange naturkatastrofer og forandringer på alle områder.

Uriel står for Guds ild og naturkatastroferne. Han regere jordens element og er den ellevte times engel som kan påkaldes i ekstreme situationer. Uriel er profetiernes engel, angerens og lynets, tordens og terrorens engel.

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver deres energier.

 

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms mit nye mobil.nr.: 21 95 48 39, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding, taler du ind på min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet. Foredragsfil kan ugen efter foredraget downloades for 50,00kr. på siden under fanen “Download Foredrag”.

Kærlig hilsen Debbie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.