Foredrag den 1.9.11

Sted: “Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17 A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver åbnet kl.18.30.

Pris: kr. 150,00 inkl. Kaffe/the, småkager.

Emnet: Budskaber fra Mesteren El Morya, som er Herre på den 1.stråle som står for Guddommelig Vilje, sandhed, beskyttelse, integrerer tillid og mod til den nye tids skabelse. Står for indvielsen af strubechakraet og hans retreat er i Darjeeling i Indien. Mesteren El Morya vil uddybe de krystalenergier vi modtager i denne tid, samt at han udsender i samarbejde med Amazone Diamantenergierne, der går ind og renser alt negativt væk. Han uddyber hvad vi kan forvente her og nu, på alle områder.

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver deres energier.

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms mobil.nr. 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk  får du tilbagemelding, taler du ind på min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.

Foredragsfil kan ugen efter foredraget downloades for 50,00 kr. på siden her under Foredrag og underpunktet “download foredrag”.

Kærlig hilsen Debbie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.