Foredrag den 6.10.2011

Sted: “Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: kl.19.00 til 21.30. Dørene til salen bliver åbnet kl.18.30.

Pris: Kr.150,00 kr. inkl. Kaffe/the, småkager.

Emnet: Budskaber fra Mesteren Djwain Kuhl, som er på 2.stråle som står for visdom og kærlighed. Djwain Kuhl er meget aktiv for tiden og han har meget store evner indenfor forståelsen af den nye tid og frigivelsen af megen ny viden. Han arbejder for at opbygge et stærkt netværk af mennesker, som vil arbejde uegennyttigt under hierarkiet som “The New Group of World Servers.” Han ønsker at viderebringe klarhed om hvorledes vi bedst kan integrere indflyttere til vores land og hvilke problematikker vi står overfor, samt hvad der skal ske globalt fremover med at ophæve racediskrimination. Samtidig vil han at skabe forståelse for at, vi er på forskellig udviklingsniveauer. Dette gør at vi søger sammen i grupper, hvor vi er på bølgelængde og på den måde bedre kan forstå hinandens vibrationer. Samtidig skal vi alle have udvidet vores fleksibilitet og forståelse for andres kultur og baggrund.

Kommer også ind på hvad der sker lige her og nu i oktober og videre frem.

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver energierne.

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms mobil.nr.21954839, eller mail debbie@debbiechristensen.dk  får du tilbagemelding, taler du ind på min telefonsvarer ringer jeg kun om der er overtegnet.

Foredragsfiler for alle foregående foredrag, plus den 6.10.11 vil snart kunne downloades på min hjemmeside www.debbiechristensen.dk

Der har været tekniske problemer et stykke tid, men vi er ved, at udarbejde en rigtig god løsning, hvor det bliver nemt at gå ind og downloade foredragene.

 

Kærlig hilsen

Debbie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.