Foredrag den 3.11.2011

Sted: “Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17 A, Stuen, København.
Tid: Kl.19.00 til 21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.
Pris: kr. 150,00 inkl. Kaffe/the, småkager.

Emnet: Den Opstegne Mester I.Afra vil komme igennem med fortælling om “Den Gyldne Tidsalder” tilbage til Lemurien og hvor Afrika kom igennem en svær kamp, hvor de faldne engle forsøgte, at få den sorte race udryddet ved at få dem ind i voodoo og sort magi. J. Afra levede for 500,000 år siden i Afrika, hvor han siden har fået til opgave, at hjælpe den sorte race i Afrika i tæt samarbejde med den opstegne Mester Sct. Germain.
I. Afra vil komme ind på hele udviklingen videre frem til genskabelsen af “Den Gyldne Tidsalder” igen i 2032.
I 10.000 år har dette arbejde været planlagt.
Den sorte race er ud af det blå og violette lys og det indebærer styrke og forvandling.
Afrika skal have demokrati og frihed. Vi alle skal hjælpe med til at “Den Gyldne Tidsalder” kan genopstå.

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver deres energier.

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms mit nye mobil.nr.: 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding, taler du ind på min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet. Foredragsfil kan downloades på min hjemmeside www.debbiechristensen.dk under foredrag i Menuen. Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev, hvor du så får de sidste nyheder, plus emnet til foredraget.

Kærlig hilsen
Debbie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.