Foredrag den 01.12.2011

Sted: “Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til 21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: Kr. 150,00 inkl. Kaffe/the, småkager.

Emnet: Den opstegne Mester Sananda, Jesus af Nazarath og den opstegne Mester Kuthumi Lah Singh. De kommer igennem med budskaber omkring den kommende forvandling, hvor vi vil udvikle os væk fra det mere dogmatiske til tider fanatiske religiøse, og over til en mere universel overbevisning. Dette kan medføre faldgruber, hvor man kan komme væk fra bøn og samarbejde med Det Hvide Broderskab og Englehierarkiet og dermed få åbnet op for det mørkes indblanding. De vil tale om at vi skal skabe templet og/eller kirken inde i os selv og blive vores egen Mester i ren væren, enhed med GUD. De kommer ligeledes ind på Julens budskab og al kærlighedens princip.

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver deres energier.

Tilmelding skal ske senest tirsdag inden foredraget, hvis du skriver sms mit nye nr.: 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding, taler du ind på min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.

Foredragsfil kan downloades på min hjemmeside www.debbiechristensen.dk

One thought on “Foredrag den 01.12.2011

  1. Tillie says:

    Hej Debbie
    Jeg venter spændt på den mps3 fil med Sananda, Jesus og Kuthumi<3 <3 <3 mon den snart er færdig til downloading. Jeg ville så gerne have været til stede, men sådan blev det ikke.
    I glæde og forventning <3 <3 <3
    Tillie Thine Hald

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.