Foredrag den 5.januar.2012

Sted: “Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til Kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr. 150,00 inkl. Kaffe/the, småkager.

Emnet: Den opstegne Mester Hilarion, som leder den videnskabelige og logiske 5.stråle, er i denne tid beskæftiget med at få ikke-religiøse mennesker til at vende sig mod deres indre verden og få genskabt hjerteforbindelse og tro på deres indre stemme. Hilarion ønsker at komme med budskaber om dette år 2012 og hvad der kommer til at ske. Både rent videnskabeligt, medmenneskeligt, politisk og med naturens stærke kræfter. Det er et år, hvor energierne igangsætter megen nytænkning og nye opfindelser. Samtidig med mange gode råd og hvad vi selv kan gøre for at fremme udviklingen henimod Den Nye Gyldne Tidsalder.

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver vores energier.

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms på mobil 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding, taler du ind på min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.

Foredragsfil kan downloades på min hjemmeside www.debbiechristensen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.