Foredrag den 2. Februar 2012

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

 

Pris: kr. 150,00 inkl. Kaffe/the, småkager.

Emnet: Verdensmoderen Maria kommer med budskaber om Maria energien og balancen imellem det maskuline og feminine princip i os alle og hvorledes vi i denne tid sammensmelter med vores indre åndelige mand eller kvinde. Samtidig vil Maria forklare den stærke udrensning der sker i øjeblikket især hos det maskuline, hvor mange feminine skal ud og virke uden støtte fra en maskulin jordisk person, men hvor de skal lære at stå stærk alene i livet og hvor de skal hente hjælp indefra hos deres indre åndelige mand og den åndelige verden. Det feminine aspekt skal i de kommende år være meget mere fremherskende for at fremskynde Den gyldne Tidsaldre og balancen på jorden.

 

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver vores energier.

 

 

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms på mobil. nr. : 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding, taler du ind på min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.

Foredrags fil kan downloades på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.