Nyt Foredrag d. 2. August 2012

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

 

Pris: kr. 150,00 inkl. Kaffe/the, småkager.

Emnet:

Budskaber fra Den Kvindelige Mester Rowena på 3.stråle. Rowena har ønsket at komme igennem med forståelsen af TRO, vigtigheden i at bevare vores indre Tro på vores liv, vores Dharma, at finde vores sandhed kerne, troen på os selv og de mål vi sætter os, samt ønsker vil blive manifesteret. I denne tid er det vigtigste vores tro på livet, på Den Universelle Kærlighed og på vi vil nå vores Mål og at vi er på rette vej. I lyset af det ligger der et medansvar for at tingene udvikler sig positivt. Rowena vil ligeledes fortælle om denne tid og hvad der sker for Naturkræfterne og Den Nye Tids impulser. Der er meget barske energier lige nu og hele vores liv er op til indre vurdering.

 

 

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver vores energier.

 

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms på mobil. nr. : 21 95 48 39 , eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding, hvis du ringer til min telefonsvarer ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.

Foredrags fil kan downloades på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk