Nyt Foredrag d. 6. September 2012

Foredrag den 06.09.2012

 

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

 

Pris: kr. 150,00 inkl. Kaffe/the, småkager.

                                                 

Emnet: Budskaber fra den største kongedeva Baestro regerende over Danmark. Baestro vil gerne uddybe sit og danmarks devaverden arbejde og samarbejde med andre lande og hele jorden i helhed og dens udvikling, samt samarbejde imellem deva-, mineral- plante-, dyre- og menneskeriget, samt hvilke forandringer der sker nu og fremover, hvor hele Norden går ind i et højeste stade af Nordens lys.

Norden skal være en større banebryder for skabelsen af Edens Have på jorden og derfra udbrede stor kærlighed og visdom til verden.

 

 

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver vores energier.

 

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms på mobil. nr. : 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding om du ringer til min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.

Foredrags fil kan downloades på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk