Nyt foredrag: Budskaber fra ærkeengel Amethyst fra 7.stråle 9.1.2014

Foredrag den 09.1.2014

 

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

 

Pris: kr. 150,00 inkl. Kaffe/the, småkager.

Emnet: Budskaber fra ærkeengel Amethyst fra 7.stråle, som står for transformation, alkymi og forvandling. Amethyst har ønsket at komme igennem for at forberede os på det kommende år 2014, der står i en total transformation, alkymi og forvandlingens lys. Der er alle muligheder i dette år til at få omsat de epokegørende og vigtige ting, som skal give en start til Den Gyldne Tidsalder. Amethyst vil forklare mange ting omkring mirakler i hverdagen, om vores målsætning og tro på os selv. Vejen frem er en af de mest spændende tider i jordens historie, hvor hele jorden og universet er gået ind i en højere bevidsthedsudvidelse, som vil sætte menneskeheden op i fokus på deres vej videre frem.

Amethyst vil give os hendes lys og kærlighed på denne dag, som for hende er en glædens dag, den 9.1.2014, da denne dag står for balance og forvandling. En god start på et indholdsrigt år, hvor alt kan ske.

 

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver vores energier.

 

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms på mobil. nr.: 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding om du ringer til min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.

Foredrags fil kan downloades på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk