Budskaber fra musikkens Mestre på 4.stråle Sitaranang

Foredrag den 06.02.201411741949_m

 

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

 

Pris: kr. 150,00 inkl. Kaffe/the, småkager.

Emnet: Budskaber fra musikkens Mestre på 4.stråle Sitaranang som vil fortælle om lydens og musikkens helbredende evner. Om hvorledes han selv igennem hans mange inkarnationer har udviklet, stort videnskabelig kundskab, som i mange forskellige lande har bragt stor forskning om hvad lyd og musik kan forvandle og helbrede. Især i smertestillende og psykologisk beroligende effekt. Hvorledes lyd og musik kan have gavnlig virkning på søvn, sygdom og psyke, det er især beroligende musik og naturlyde, hvorimod rock, pop og jazz giver stress. Sitaranang vil tale om de fænomener der sker i vores hjerne vil lyde og hvad lyde kan anvendes til blandt andet ophæve tyngekraften.

Sitaranang vil fortælle mange andre spændende ting i relation til lyd og musik.

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver vores energier.

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms på mobil. nr.: 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding om du ringer til min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.

Foredrags lydfil kan downloades på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk