Nye Budskaber fra Bastro – foredrag 3. April 2014

Budskaber fra Bastro, som er Deva kongen for Nordens Lys, som kommer med nye beskeder om det store samarbejde imellem Deva verdenen og os mennesker. Fortæller om de nye tiltag, om blandt andet innovation – nytænkning i at bruge naturen som eksempler og hvorledes man i naturen har fundet uforklarlige løsninger.
Bastro har inviteret en særlig gæst fra devariget, som oprindelig kommer fra Andromeda, som vil fortælle om de energier der allerede er igangsat og kulminerer den 12.april.2014 og som vil gennemstrømme os med lys så mørket kan vige. Han vil også fortælle om naturens udvikling og samarbejde med jordens menneskehed fremover. Specielt fra den 12.april og 22.6.2014 sker der meget forvandling alkymisk på jorden.

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver vores energier. Praktiske oplysninger

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.
Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr. 150,00 inkl. Kaffe/the og småkager.

Tilmelding skal ske senest Onsdag inden foredraget. Hvis du sender en besked til mit mobilnr.: 21 95 48 39, eller E-mail: debbie@debbiechristensen.dk, får du tilbagemelding, lægger du en besked på min telefonsvarer ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.