1. Maj – Budskaber fra Gautama Buddha

Foredrag den 01.05.2014Gautama-Buddha

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.
Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr. 150,00 inkl. Kaffe/the, småkager.

Emnet: Budskaber fra Gautama Buddha, som repræsenterer Moderlyset og vil fortælle om han arbejde for menneskeheden og sammensmeltningen med Kristus energien. Buddha står for den feminine energi og Kristus for den maskuline energi. Buddha vil blandt andet tale om styrkelsen ad de feminine energier og hvordan man bruger sin feminine styrke på den bedste måde. På verdensplan vinder de feminine energier frem og vi bliver alle trænet i at bruge vores feminine sider. Buddha kommer ind på nødvendigheden af at finde sine rette værdinormer og dermed sin indre fred, han vil give hans personlige råd og hvordan han selv erkende tomheden ved de materielle goder og værdien af at søge indad og finde freden indvendig fra. Gautama Buddha har inviteret en meget sjælden gæst, som kommer meget langt væk herfra og som kommer med viden fra vedkommendes Galakse.

 
Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver vores energier.

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms på mobil. nr.: 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding om du ringer til min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.