Foredrag d. 5. Februar 2015: Budskaber fra Mahatma Kuthumi

Foredrag: Torsdag, den 05.2.2015.

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr. 150,00 inkl. Kaffe/the, småkager.9594

 

Emnet: Budskaber fra Mahatma Kuthumi, som vil tale om det store globale samarbejde der sker for at få så mange med ind i de nye kærligheds- og helligåndsenergier, især hvad Kuthumi og hans hjælpere gør for at vi skal yde mere forståelse for ordets magt, hvorledes vi kommunikere til hinanden og til alle levende væsener på jorden, om udøvelsen af telepati og telepatiens egenskaber, for eksempel imellem dyrenes og naturens verden.

Kuthumi har inviteret en gæst og det er Lady Porthia som overtog 7.stråle efter hendes tvillingeflamme Sct. Germain. Lady Porthia vil uddybe det store arbejde, der lige nu udøves for at integrere helligåndsflammen ved hjælp af den violette flamme som renser og blødgør mennesker til at udvise mere pli, empati, tolerance og hensynstagen. Lady Porthia vil også tale om den kærlighedskomet som lige har roteret rundt om jorden og hvad den asteroide, der lige har været tæt på jorden har kreeret af energier, der trækker udrensning i gang. Hun vil ligeledes uddybe, hvad den 7.stråle står for og hendes arbejde.

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig, renser alle og hæver vores energier.

 

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms på mobil. nr.: 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding om du ringer til min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.

Foredrags fil kan downloades på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk