Foredrag 5. Marts 2015 : Næste foredrag bliver med Sri Yukteswar Giri

Foredrag: Torsdag, den 05.3.2015.

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

 

Pris: kr. 150,00 inkl. Kaffe/the, småkager.

 

Emnet: Budskaber fra Sri Yukteswar Giri, som var Paramahansa Yoganandas Mester. Sri Yukteswar Giri ud går fra 2. stråle kærlighed og visdom strålen. Mahavatar Babaji bad Sri Yukteswar Giri om at skrive en bog som skulle sammenligne hinduistiske skrifter med den Kristne Bibel. Bogen blev kaldt The Holy Science. Sri Yukteswar Giri vil tale om hans arbejde langt tilbage i tiden og indtil nu. Om at alle religioner har den samme sandhed og vores respekt for hinandens tro og politiske indstilling. Han vil ligeledes uddybe, hvorfor vi har så mange forskellige grene af religioner og meget mere.

Sri Yukteswar har inviteret Kwan Yin, den store Mester, der kendes som gudinden Quan Yin i Kina, Tibetanske Tara. Kwan Yin er Gudinde for barmhjertelighed og medfølelse, er en manifestation af Den Guddommelige Moder og er ligesom Moder Marie. Kwan Yin arbejder meget tæt sammen med Sct. Germain og Porthia på 7.stråle. Hun hjælper med den forvandling der sker med os lige nu og renser os. Hun vil tale om hendes arbejde og blandt andet om at forvandle det kinesiske og japanske folk, at få mere ligestilling og åbning for deres Ånd. Hun samarbejder med Herren Maitreya og Deva verdenen om at rense jorden.

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger

igennem mig, renser alle og hæver vores energier.

 

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms på mobil. nr.: 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding om du ringer til min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.

Foredrags fil kan downloades på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk