Budskaber fra Ærkeengel Michael – Foredrag 6. August 2015

Emnet: Budskaber fra Ærkeengel Michael, han vil gerne fortælle om den blå planet han kommer fra, som ikke er jorden. Jorden bliver også kaldt den blå planet. Michael kommer oprindelig fra Plejaderne fra Electra, Den elektriske planet, som har med Guds vilje ske, alt med det elektriske åndsprincipper, magnetiske formprincipper og matematiske/geofysiske termer, at gøre med og de græske historier er ikke forbundet til Plejaderne, da de er langt forud for menneskeheden. Plejaderne er der områderne Atlas, Plelone, Alcyone, Maia, Asterope, Taygeta, Celaena, Merope og Electra. Ærkeengel Michael vil fortæller om disse riger og hvad indflydelse de har til os på jorden lige nu og fremover. Disse riger indebærer alferne, devaerne, elverne, avitarerne, avatarne, siddhifolket og englene i alle deres riger.

Ærkeengel Faith som er hans tvillingeflamme vil fortælle os om hvad vi kan bruge hende til og gode råd til os i denne svære tid, hvor vi Ærkeængel michaelrepeterer 1943 og videre frem.

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger

igennem mig, renser alle og hæver vores energier.

 

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr. 150,00 for deltagelse af foredraget, har du lyst til bagefter at få en kop Kaffe/the, småkager som er gratis.

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms på mobil. nr.: 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding om du ringer til min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.

Foredrags fil kan downloades på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk