Nyt Foredrag: Budskaber fra Den Store Kongedeva Bastro 07-05-2014

Mesteren Lanto
Budskaber fra Den Store Kongedeva Bastro, som vil uddybe hans videre arbejde indenfor Devaverdenen og hvorledes de arbejder lige nu med at hjælpe naturen, dyrene og naturens levende væsener, der ligesom os mennesker i denne tid bliver løftet i dimensionerne. Der sker en rivende åbning med deres sensitivitet og kommunikation imellem hinanden og til os mennesker. De hjælper især de dyr der er tæt på mennesker.

Derefter har Bastro inviteret Kicardro fra Sidhe-folket, som vil fortælle om Sidhe-folkets rige, som er indvendig i jordens indre og hvorledes de har missioner ud til os mennesker, regulerer og balancerer vores energier, inspirerer os til en bedre levevis og samklang med vores inderste kerne. De har meget travlt med at hindrer for mange naturkatastrofer og samarbejder meget med hele Deva- og engleverdenen. Kicardro arbejder især med vores stress niveau og at finde vores mål, han virker især i Danmark og er medlem af Det Etiske Åndelige Råd.

Efter foredraget afsluttes der med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver vores energier.

Praktiske oplysninger

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.
Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr. 150,00

Der er gratis Kaffe, the og småkager til alle deltagere.

Tilmelding skal ske senest Tirsdagen inden foredraget. Hvis du sender en besked til mit mobilnr.: 21 95 48 39, eller E-mail: debbie@debbiechristensen.dk, får du tilbagemelding, lægger du en besked på min telefonsvarer ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.

Tryk her for at høre tidligere foredrag på lydfil/mp3

For oplysninger om energier eller andre forandringer som kan påvirke os i vores hverdag, kan man gå ind på min Facebook side, som bliver opdateret jævnligt.

Like
Forward to Friend
+1
Share
Tweet