Nyt foredrag: 1. oktober Budskaber fra Alcyone fra Plejaderne

Foredrag: Torsdag, den 01.10.2015.
Plejades

Emne:

Budskaber fra Alcyone fra Plejaderne, Alcyone er en af søstrene fra Plejaderne, hele hendes legeme danner et helt stjernebillede/legeme. Alcyone vil gerne fortælle om hendes rige, som består af Alkymister, Paner, Sidhe- og elverfolk. De væsner der kommer derfra er der en stor skare som er inkarneret på jorden og som med deres blå farve bringer beskyttelse til jordens proces lige nu. De hjælper jordens væsner med at klare de store energi portaler der bliver åbnet nu og som udstråler den højere frekvens af kærlighed og lys fra vores skabende livskraft. Alcyone hjælper os lige nu til at opøve fællesskabsfølelse, tolerance og fælles ansvarsfølelse i at vi er en stor organisme, hvor vi alle er et med jordens legeme. Alcyone vil komme med mange gode råd og vejledninger i denne svære proces jorden er igennem.

 

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger

igennem mig, renser alle og hæver vores energier.

Praktiske oplysningerSted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.
Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.Pris: kr. 150,00

Bagefter serveres der gratis kaffe, the og småkager til alle deltagere.

Tilmelding skal ske senest Tirsdagen inden foredraget. Hvis du sender en besked til mit mobilnr.: 21 95 48 39, eller E-mail: debbie@debbiechristensen.dk, får du tilbagemelding, lægger du en besked på min telefonsvarer ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.