Nyt foredrag: 5. november, Budskaber fra Metatron

Metatron chakra

Emnet:

Budskaber fra Metatron, som vil fortælle noget om hjernens funktioner og forbindelsesled til hele nervesystemet, chakraerne, kirtlerne, kundalini energien, kontra de nye indstrømningsenergier og gammastrålingerne, som er al kærligheds energier, der løfter vores udvikling og udvider vores hjerne og hjertekapacitet og hele vores chakrasystem. Metatron vil forklare hvad det indebærer at få åbnet op for dette og hvad det skaber i vores nervesystem og  hvad det kan give af personlige udsving hos os.

Derefter har Metatron inviteret San-Qi-Mu, som er en af de åndelige læger og som oprindeligt kommer fra Alkymisterne på Alcyone i Plejadesystemet. Han vil fortælle om sit arbejde og hele det korps af åndelige læger, der arbejder igennem vores fysiske læger på jorden og gør et meget stort arbejde for at udvide vores viden om helbredelse.

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger

igennem mig, renser alle og hæver vores energier.

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr. 150,00 for deltagelse i foredraget, har du lyst til bagefter at få en kop Kaffe/the og småkager, er det gratis.

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms på mobil. nr.: 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding om du ringer til min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.

Foredrags fil kan downloades på min side her.