Budskaber fra Kryon, 4. februar 2016

Budskaber fra Kryon, som vil fortælle om de atmosfæriske forandringer, der sker nu og planeten Gaias magnetfelter, som er Kryon og hans mandskab der justerer og løfter for at hjælpe os I vores udvikling på jorden Gaia. Kryon arbejder meget med kærlighed, hans energi fremstår meget kærlig og humoristisk og er også meget stærk og med enorm kraftfuldhed. Kryon skulle være færdig med vores magnetfelter omkring jorden Gaia i 2012, men vil fortælle om de mange udfordringer, der lige nu er på grund af naturkatastrofer, klimaændringer både på jorden Gaia og i vores Univers, der har lige været samråd i Det Planetariske og Galakse rådet for at forsøge at gøre Kryon-portraitdet nemmere for jeres nervesystem og meget mere.

Kryon har inviteret Ærkeenglen Raziel som kommer og uddyber de udfordringer vi mennesker har nu og han kommer med viden og healing. Raziels aura farve er regnbuens farver, han er den som griber ind, når vi har det sværest og hjælper nogen gange mere end hans beføjelser, altså det han må, men da han står meget tæt på Metatron får han lov til det, da hans skelneevne er skrab.

 

Praktisk information:

Dato: Torsdag, den 04.2.2016.

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr. 150,00 for deltagelse af foredraget, har du lyst til bagefter at få en kop Kaffe/the, småkager som er gratis.

 

Se flere billeder af samme kunstner: http://fichart.wix.com/inner-realms