Nyt foredrag Torsdag d. 3. august

Budskaber fra Shekinah, som er den feminine del af Gud. Hun blev delt fra sin mandlige part tilbage i tiden og det var meget smertefuldt. Hun er vores feminine del af Gud i os alle. Vi blev selv delt fra vores henholdsvise maskuline og feminine del tilbage til Lemurien og Atlantis-tiden og det var meget smertefuldt for os, da vi skulle opleve hinanden som tvillingeflamme delt i hver sin krop på det fysiske plan.

Shekinah vil gerne igennem og forklare hvad det indebærer lige nu i vores tid og hvad energispiralsøjlen over Danmark gør, som bliver sat op imellem den 22-26/07/2017. Hvorledes denne nye tids videnskab og visdom nedstrømmer til os og hvor der derefter bliver sat energispiralsøjler op forskellige steder på jorden, når de er klar til det.

Shekinah vil også tale om Lions portal den 08/08/2017 og derefter vil hun sammen med jorden Gaia tale om Gaia og budskaber til os fra Gaia og om vi snart har en ren tone på jorden, som ellers har været falsk på grund af manglende næstekærlighed. De vil begge komme ind på mange spændende emner og hvad der vil ske videre frem i år.

Praktiske oplysninger

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.
Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr. 150,00

Bagefter serveres der gratis kaffe, the og småkager til alle deltagere.

Tilmelding skal ske senest Tirsdagen inden foredraget. Hvis du sender en besked til mit mobilnr.: 21 95 48 39, eller E-mail: debbie@debbiechristensen.dk, får du tilbagemelding, lægger du en besked på min telefonsvarer ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.