Nyt foredrag Torsdag d. 4. maj

Lady Hope

Budskaber fra ærkeenglen Lady Hope, hun viser sig som en gylden gul og klar varm grøn farve med krystal i og den gyldneflamme og blå fem-takkede stjerne. Hun er en af de engle, der bringer meget håb og fortrøstning til dem der især går igennem harmoni igennem konflikt, som blandt andet den 4 stråle repræsenterer.

Da mængden af konflikter er stor på verdensplan og mange mennesker derfor går igennem mange konflikter og dilemmaer livet i lige nu og hvor det kan være meget voldsomt og virke uden ende, ønsker hun denne aften at komme igennem med håb og fortrøstning, det kan være særdeles hårdt arbejde og meget udfordrende for alle i denne tid. Lady Hope har en fantastisk tålmodig tilstedeværelse og inspirerer mennesker til at holde ud. Lady Hope kommer også ind på at fortælle om den store energi-stigning der sker d. 21. maj 2017.

Til slut vil ærkeenglen Uriel komme igennem. Uriel har en ekstremt kraftfuld, højt-vibrerende energi og et højt arbejdstempo, transformerer på alle planer. Udrenser gamle psykiske og følelsesmæssige blokeringer og energier, der ikke længere gør gavn med ildens kraft. Renser mennesker fra fastlåste energier, så de løfter sig mod højere erkendelser og bevidstheder. Uriel vil denne aften fortælle om sit arbejde og samtidig rense og løfte os.

Praktiske oplysninger

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.
Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr. 150,00

Bagefter serveres der gratis kaffe, the og småkager til alle deltagere.

Tilmelding skal ske senest Tirsdagen inden foredraget. Hvis du sender en besked til mit mobilnr.: 21 95 48 39, eller E-mail: debbie@debbiechristensen.dk, får du tilbagemelding, lægger du en besked på min telefonsvarer ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.