Nyt Foredrag Torsdag d. 5. Oktober 2017

Budskaber fra Ærkeengel Mikael, som er lysets flammende fyrste og menneskehedens forkæmper, alkymistisk repræsenterer han den gyldne Løve, den oprindelige, uædle drages forvandlede og forfinede energi. Mikael er den største beskytter af alle og leder hele Englehierarkiet på jorden. Ærkeengel Mikael vil fortælle om ”Den indre Jord og Rige af Agartha”, Agartha er et indre rige, der er placeret i Jordens indre Kerne. Vi er inde i en tid, hvor menneskeheden er påbegyndt at blive klar til denne hemmelige verden af Agatha og al dens visdom og livs rigdom.

Man skal være højt udviklet for at gå igennem tre porte her på jorden, som menneskeheden skal gå igennem en indre rejse til Agartha og skal igennem den indre jord og videre igennem tre nye porte til tre sol indvielser. Vores egen sol og to højere sole. Dette vil han fortælle om og hvad det medfører.

Dernæst har ærkeengel Mikael inviteret Miriam Maria Magdelene, som vil fortælle om hendes arbejde, som Tærskelens vogter og dragen vi skal besejre til at kunne komme igennem indvielsernes porte indtil vores Kosmiske Bevidsthed og enhed med Guddommen. Miriam Maria Magdelene er det totale spejlbillede af os selv og hende vi møder igennem alt levende. Hun er samtidig din beskytter og Moder, da hun hindrer dig i at komme for tidlig ind igennem indvielsernes porte.

Køb foredrag som lydfil

Praktiske oplysninger

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.
Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr. 150,00

Bagefter serveres der gratis kaffe, the og småkager til alle deltagere.

Tilmelding skal ske senest Tirsdagen inden foredraget. Hvis du sender en besked til mit mobilnr.: 21 95 48 39, eller E-mail: debbie@debbiechristensen.dk, får du tilbagemelding, lægger du en besked på min telefonsvarer ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.