Nyt Foredrag Torsdag d. 2. November 2017

Budskaber fra Mesteren Himalaya, denne Manu som er på fjerde rod race, Står for Den Blå Lotus Tilflugtssted, beliggende fysisk på en af de høje bjergtoppe i det sydlige Tibet. Den Blå Lotus Flamme giver hjælp til illumination og fred. Den permanente Guddommelige maskuline stråle fokuseres igennem Mesteren Himalaya. Det er her den maskuline stråle går udgående fra og etablerer polariteten af alfa og Omega med den feminine stråle af Guddommen ved Titicasøen. Derfor kommer han ind på den balancering der foregår lige nu og at Mestrene Helius, som er  Kuthumi og Vesta, som er Debra, Gud og Gudinde Meru, repræsentere denne forvandling. Mesteren Himalaya vil inviter os til, at være mere tilbagetrukket i vores bevidsthed og forbinde os til vores ophav og være varsom med vores ydre aktiviteter i en verden af kraftige forvandlinger. da I skal blive bedre til at passe på jeres energi for at I kan holde balancen i hverdagen med dens udfordringer med de gamle normer og fanatisme i forbindelse med det maskuline og feminine aspekt.

Læs mere her

Praktiske oplysninger

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.
Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr. 150,00

Bagefter serveres der gratis kaffe, the og småkager til alle deltagere.

Tilmelding skal ske senest Tirsdagen inden foredraget. Hvis du sender en besked til mit mobilnr.: 21 95 48 39, eller E-mail: debbie@debbiechristensen.dk, får du tilbagemelding, lægger du en besked på min telefonsvarer ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.