Foredrag Torsdag d. 12. Marts 2020 : Mesteren Maria Magdalene

Maria Magdalene

Budskaber fra Mesteren Maria Magdalene, som er under 1.stråle, som står for viljekraft og magt. Det er meget at nå målet og finde den yderste sandhed, at nedbryde den modstand der er til følge kærlighedskraftens vilje og give slip på egoets begrænsninger, at skabe og koncentrere sig på viljekraften, have mod, styrke frygtløshed i at gennemføre retfærdighed.

Maria Magdalene vil tale om moderenergien og den feminine energi og om ligestilling imellem kønnene og årsagen til baggrunden bagved både det maskuline og feminines udvikling igennem tiderne og også hendes egen udfordringer i hendes inkarnationer. Maria vil også tale om denne tid og om spejlet, da hun er symbolsk spejlet, den der udfordrer dig til det yderste.

Til sidst vil en fra englene synge.

Vigtigt!

Vi er tilbage til Det Færøske Hus til en nyrenoveret underetage med ny sal, køkken og toiletter. Der er en mini elevator på ude trappen for gangbesværede eller i kørestol.

Så vær opmærksom på at det fremover er i Det Færøske Hus, på nedenstående adresse.

Samtidig vil jeg påpege, at der nu er ens stole på stedet og derfor anbefaler jeg, at I tager en siddepude med, da stolene for nogen måske kan virke lidt hårde at sidde på. Plus jer der ikke er så høje, ligeledes en pude til jeres fødder.

Praktiske oplysninger:

Dato: Torsdag, den 12. Marts 2020. Kl.19.00-21.30

Sted: Det Færøske Hus, Vesterbrogade 17A, 1620 København V

Pris: 175,- kr. og betaling er muligt med MobilePay (14780) og Visa/Dankort, om du betaler med kontanter så tag gerne det lige beløb med, da det vil gøre det hurtigere og nemmere.

Tilmelding: Du kan tilmelde dig allerede i dag eller senest dagen før foredraget, på sms; 21 95 48 39, eller E-mail: debbie@debbiechristensen.dk. Der er også mulighed for at købe billet i døren, jeg sætter dog meget pris på at vide besked når du tilmelder dig og skriv gerne om du vil have te, kaffe og småkager, så der er nok til alle efter Kanaliseringen.

Foredrags lydfil (mp3) kan downloades senere på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk OBS! Betaler du med MobilePay, kan du allerede nu sende beløbet til 14780 og herefter blot vise din kvittering ved indgangen.