Foredrag Torsdag d. 14. Maj 2020 : Mesteren Konfutse

Wings of Grace

Budskaber fra Mesteren Konfutse (Også kendt under navnet Confucius), som er på 2. stråle; kærlighed og visdomsstrålen. Konfutse vil tale om den nye tidsaldre og de følger det lige nu afstedkommer. Hvilke indgribende indflydelser, det har på os mennesker og naturens levende væsner. Dette gælder både vores levevis, levestandard, helbred, sundhed, økonomi, klima og bæredygtighed, Denne Covid-19 har sat en rivende udvikling i gang, men også en udfordring i at ændre på det der er forkert, dette at være ukærlig, hvad er det vi udsætter os selv og jordens levende væsner for og ikke mindst vores Jord Gaia.

Konfutse vil tale om at naturens væsner undrer sig; hvad er der nu med de mennesker og deres glæde over, at kunne være mere frie. Hvad skal det lære os og Konfutse vil tale om mange flere punkter der hidrør denne nye tid videre frem.

Derefter kommer Quan Yin og taler om vores indre bevidsthed, dette at turde stå frem og følge vores rette natur, at ville kærligheden, både til os selv og vores medskabninger. Vigtigheden i den healende kraft og dette at give os tid og åndehuller til at leve, at det ikke er pengene der skal styre os, men troen på, at om vi går i samklang med universets bevidsthed og følger vores indre, da skaber vi balance og harmoni. Quan Yin vil ligeledes tale om forbedring imellem, det feminine og maskuline og mere ligestilling.

Til sidst vil Quan Yin synge sammen med en fra Serafernes engle.

Foredraget kan høres på lydfil (mp3) via knappen herunder:

Tilføj til kurv (Pris 100kr)