Foredrag Torsdag d. 09. Januar 2020 : Mesteren Serapis Bey

Mesteren Serapis Bey

Budskaber fra Mesteren Serapis Bey, som står for den 4. Stråle, Strålen for skønhed og harmoni igennem konflikt. Serapis Bey arbejder på at fuldkommengøre mennesker og især dem der kommer fra Devaspiralen. Ved hjælp af Opstandelsens Flamme stimulerer han mennesker til at blive mere upersonlige og mere i balance ved selvdisciplin.

Dette år er et fjerde tals år, så derfor vil hans stråle være meget fremherskende og han vil fortælle profetierne for dette år både politisk, samfund, klima og naturen. Da det bliver et år med mange kraftige forandringer med demonstrationer, optøjer, kampe især af politisk art og med mange naturkatastrofer og atmosfæriske påvirkninger. Nu er det alvor også på de indre planer i os alle.

Den 12. januar 2020 er startskuddet og der vil blive nævnt flere vigtige datoer for hele 2020, muligvis vil Sct. Germain kommer igennem og supplere, men det står i det åbne.

Vigtigt!

Vi er tilbage til Det Færøske Hus til en nyrenoveret underetage med ny sal, køkken og toiletter. Der er en mini elevator på ude trappen for gangbesværede eller i kørestol.

Så vær opmærksom på at det fremover er i Det Færøske Hus, på nedenstående adresse.

Samtidig vil jeg påpege, at der nu er ens stole på stedet og derfor anbefaler jeg, at I tager en siddepude med, da stolene for nogen måske kan virke lidt hårde at sidde på. Plus jer der ikke er så høje, ligeledes en pude til jeres fødder.

Praktiske oplysninger:

Dato: Torsdag, den 9. Januar 2020. Kl.19.00-21.30

Sted: Det Færøske Hus, Vesterbrogade 17A, 1620 København V

Pris: 175,- kr. og betaling er muligt med MobilePay (14780) og Visa/Dankort, om du betaler med kontanter så tag gerne det lige beløb med, da det vil gøre det hurtigere og nemmere.

Tilmelding: Du kan tilmelde dig allerede i dag eller senest dagen før foredraget, på sms; 21 95 48 39, eller E-mail: debbie@debbiechristensen.dk. Der er også mulighed for at købe billet i døren, jeg sætter dog meget pris på at vide besked når du tilmelder dig og skriv gerne om du vil have te, kaffe og småkager, så der er nok til alle efter Kanaliseringen.

Foredrags lydfil (mp3) kan downloades senere på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dkOBS! Betaler du med MobilePay, kan du allerede nu sende beløbet til 14780 og herefter blot vise din kvittering ved indgangen.