Kanalisering fra Metatron og Afra

Mesteren Metatron

Kære Alle sammen,

Rigtig godt og dejligt solskins-forår til alle.

Mit navn er Metatron, Syntesens Mester. I denne tid hvor jeg har omsluttet jorden Gaia med min beskyttende aura og hvor jeg transformerer alle de mindre gode udfordringer, specielt nu hvor der er en kamp imellem lysets og mørkets kræfter, er det nødvendigt at sætte ind således at så mange som muligt kan klare sig igennem uden for mange ar på sjælen.

I denne tid må menneskeheden forholde sig til den karma, der blev skabt tilbage fra Lemurien- og Atlantistiden.

I Lemurien, som lå i Stillehavet, opstod der et kraftigt begær for magt og for at besidde andre mentalt og kropsligt, i sådan en grad at Lemurien gik under på grund af ildflammer. I ser reminiscens fra dengang med brande i Australien og Californien.

Læs resten af kanaliseringen ved at abonnere på Debbies kanaliseringer.

Tidligere foredrag kan købes som lydfil (Mp3), her på siden under menuen foredrag.