Kanalisering fra Kuthumi

Kære alle sammen

Så er det forårets komme og sommeren er der med sin sol og de skabende kræfter i naturen med sin frodighed og mangfoldighed. Jeg er Mesteren Kuthumi, som sammen med Jesus Sananda stå for Kristus embede. Jeg har været kendt som blandt andet Frans Assisi som er kendt for at elske alle Jordens væsner om det så var mineraler, planter og dyrene var mig meget dybt i mit hjerte og så sandelig stadigvæk.

En dag oplevede jeg i en meget stærk oplevelse/vision, hvorledes vi alle er i et med universets skabende kraft og den iboende energi i os alle er en livsenergi vi lever og manifestere os igennem. Alt omkring mig blev levende og fordi jeg samstemte mig med denne energi, så kom naturens væsner til mig, men uden frygt, som om de ikke forbandt mig med jeg var menneske, men at jeg var ligesom et træ, de kunne sætte sig på eller ligge i beskyttelse af.

Læs resten af kanaliseringen ved at abonnere på Debbies kanaliseringer.

Tidligere foredrag kan købes som lydfil (Mp3), her på siden under menuen foredrag.