Kanalisering fra Sct. Germain og Uriel

Master st. Germain

Kære alle sammen!

Da vi er i en meget global omvæltning på jorden og i vores stjernesystem i disse år og nu er i 2021 ønsker jeg at komme igennem til juli måneds kanalisering. Mit navn er Sct. Germain mesteren for civilisationen, samfundet, det politiske, økonomiske og videnskabelige liv. Jeg arbejder meget alsidigt så jeg er ligeledes meget inde i det filosofiske og åndsvidenskabelige aspekt. Det jeg lige nu går ekstra meget op i er hele frihedsidealerne og større internationalisme i økonomi og politik, klima og sundhedsfremmende højnelse, hvor man tager naturens medicin ind og genskaber naturlige videnskabeligt testet medicin uden bivirkninger og som alle levende væsner kan hjælpes ved.

Læs resten af kanaliseringen ved at abonnere på Debbies kanaliseringer.

Tidligere foredrag kan købes som lydfil (Mp3), her på siden under menuen foredrag.