Kanalisering fra Ærkeenglen Michael og Zadkiel

Kanalisering af Ærkeenglen Michael

Kære alle sammen!

Mit navn er Ærkeengel Michael, som er retfærdighedens, troens og håbets engel. Jeg bringer mod og styrke til mennesker, giver dem selvtillid og tro på dem selv. Troen og håbet på at de kan opnå deres mål i relation til deres åndelige udvikling.

Da jeg er retfærdighedens engel, arbejder jeg meget på at udvikle menneskers retfærdighedssans og etik. Jeg arbejder på at opmuntrer mennesker til at arbejde for klodens udvikling mod retfærdighed og lighed. Dette at skabe, forandre og udvikle jorden til en kærligheds planet, hvor fællesskab, samarbejde og tolerance er i højsædet.

I denne tid er hele jordens beboere under stærke impulser og forandringer, hvor vi forlader den gamle tidsalder for at træde ind i den nye tidsalder. Især i forbindelse med den 8/8 Lion Gates Portal som Sct. Germain talte om i forrige kanalisering, hvor alle skal planlægge det kommende år og deres mål. Dette gør at der bliver taget store indre beslutninger både i hvert enkelte menneske, men også i større globale henseende og i vores solsystem. Det kommer som et indre pres i at slippe det gamle og dem som ikke vil forandre eller ændre deres adfærd og attitude, måde at udføre magt, ulighed, egenrådighed, selvvilje, manglende empati og indlevelse i kærlighed til andre levende væsner vil blive udsat for force og kraftige udfordringer for at ændre dette.
Ikke alle vil kunne dette eller nå at følge med og må igennem svær sygdom eller herfra, for så at inkarnere med den nye tidsenergi.

Læs resten af kanaliseringen ved at abonnere på Debbies kanaliseringer.

Tidligere foredrag kan købes som lydfil (Mp3), her på siden under menuen foredrag.